Collab coming!

January 26, 2018

Hey Sunshine!

We have some exciting news today! I have joined up with Leelynn from her blog Sometimes Leelynn Reads to do a buddy read and collab to review Dorothy Must Die by Danielle Paige. In case y’all don’t know what a buddy read is like me before today haha. It is essentially when you and 1 or more people read the same book at the same time and then discuss it after y’all finish. Pretty much it is a book club online. Also because I wanted to be extra I thought it would be good to do a collab for this as well. After we discuss our thoughts on the book we will be writing a blog post about our review and also adding in a shout out to the other person and linking their blog. So if y’all are a follower of mine who likes books then get ready to have some awesome book bloggers to follow!

So before we start the reading we wanted to do a little Q&A with the each other so our followers could get to know the other blogger better. Let’s begin!

Question 1: Why did you start your blog?

Answer 1:  I wanted to have a place where I could have my reviews in one central area that was customized for me. It was kind of like a project for myself, so I can remember what I thought about certain books at the times I read them, even if they were years before.

Question 2: What is your favorite genre to read?

Answer 2: YA honestly. Mostly YA paranormal/fantasy books. Anything that has to do with saving the world.

Question 3: Who is your favorite author?

3: Richelle Mead and Angie Thomas

Question 4: What are your reading goals this year?

Answer 4: 30 books at minimum since previous years have proven that I have a hard time reaching even 20

Question 5: If you could live in anyworld from a book what would it be, and from what book?

Answer 5: I would live in Themyscira and train with Princess Diana (Wonder Woman: Warbringer by Leigh Bardugo)

Question 6: If you could be any character from any book who would it be and why?

Answer 6: I would be Diana from Wonder Woman: Warbringer. She’s always been my favorite character and I’ve love to either be her, or be her friend.

Question 7: Do you plan on strictly keeping your blog for books only?

Answer 7: Yes that’s the plan, although I have done book vs. movie posts in the past.

Question 8: Do you think books are better then the movies?

Answer 8: I think they are both good, but I lean towards books when the movies have to cut out a lot of what happened.

Question 9:  Do you have a favorite creature from a book, if so what is it, and from what book?

Answer 9: My favorite creatures are mermaids, and my favorite mermaids are from Deep Blue by Jennifer Donnelly.

Question 10: Are you participating in any reading challenges, if so what are they?

 Answer 10. Yes! I have all the challenges that I’m participating in on my blog J Some of them include the A-Z Reading Challenge, Music Challenge, Shiny & New, and Start the New Year with a Bang!

Alright that’s if folks! Don’t forget to subscribe to both Leelynn and myself. We would greatly appreciate the love. The next post should be when we are both finished with the book Dorothy Must Die by Danielle Paige. It will be our reviews!


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply